Entertainment Lifestyle Știri Technology World 

O nouă opțiune WhatsApp va face mesajele să dispară

WhatsApp continuă să împrumute funcții din stânga și din dreapta, de la Telegram, Signal sau orice altă aplicație de chat, în speranța de a opri migrarea utilizatorilor către concurență. Când vine vorba de WhatsApp, foarte mulți utilizatori ai companiei continuă să uite că populara aplicație de chat face parte din portofoliul Facebook, actual Meta.

Mark Zuckerberg a anunțat introducerea unei noi funcții pe WhatsApp. Aceasta va face mesajele să dispară. Noua funcție va fi lansată chiar de luni, 6 decembrie, potrivit anunțului pe care fondatorul Facebook l-a făcut chiar pe rețeaua de socializare.

”Lansăm astăzi o nouă opțiune de mesaje care dispar pe WhatsApp, astfel încât veți putea face ca toate chaturile noi să dispară în mod implicit după 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile. Nu toate mesajele trebuie să rămână pentru totdeauna”, a scris acesta.

Postarea lui Zuckerberg a devenit virală la puțin timp de la distribuire. În circa 40 de minute de la publicare, aproximativ 45.000 de internauți au reacționat. Mulți dintre oameni s-au distrat pe seama noii funcții a aplicației. Aceștia au fost interesați dacă forțele de ordine mai pot avea acces la mesajele care dispar sau au apreciat ideea, menționând că s-au confruntat cu probleme în relațiile de cuplu când au uitat să șteargă anumite mesaje de pe WhatsApp.

Redactia

Related posts