Internațional Lifestyle Sport Sports Știri Technology 

S-au stabilit optimile Champions League: PSG – REAL, ATLETICO – MAN. UNITED, capete de afiș. Tragerea la sorți s-a reluat din cauza unei erori majore!

Cele 16 cluburi rămase în Champions League și-au aflat luni adversarele din optimi la scurt timp după ora 13, însă tragerea la sorți s-a reluat de la zero la ora 16, din cauza unei erori fără precedent comise de cei de la UEFA, cauzată de software-ul care avertiza oficialii ce echipe nu pot fi împerecheate.

Manchester United a fost trasă la sorţi, din eroare, ca adversară a echipei spaniole Villarreal, deşi ambele echipe s-au înfruntat deja în faza grupelor, iar apoi bila clubului din Premier League nu a mai fost introdusă în bolul cu adversarele echipei Atletico Madrid. United a căzut cu Paris Saint-Germain, în timp ce Atletico urma să înfrunte Bayern Munchen.

UEFA a declarat nulă prima tragere la sorţi şi a efectuat o nouă tragere la sorţi de la ora 16:00, ora României.

Refăcută din cauza unor gafe imense făcute de UEFA în primă fază, tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor 2021/2022 a adus dueluri de cinci stele pentru un loc în sferturile de finală. Capul de afiş e Real Madrid – PSG, în timp ce Inter – Liverpool şi Atletico – Man. United sunt alte două confruntări de cinci stele. Faţă de prima tragere, Chelsea – Lille a fost singura dublă manşă rămasă în picioare.

În optimi nu se pot întâlni echipe din aceeaşi ţară. Partidele din prima manşă vor avea loc pe 15-16 şi 22-23 februarie, returul fiind programat pe 8-9 şi 15-16 martie.

Cele 8 partide din optimile de finală ale Champions League sunt:
RB Salzburg – Bayern Munchen
Sporting Lisabona – Manchester City
Benfica Lisabona – Ajax Amsterdam
Chelsea Londra – Lille OSC
Atletico Madrid – Manchester United
Villarreal – Juventus Torino
Inter Milano – Liverpool FC
Paris Saint-Germain – Real Madrid

Redactia

Related posts