Internațional Lifestyle Sport Sports Știri Travel World 

Emma Răducanu a fost depistată pozitiv la Covid-19 în Abu Dhabi

Știrea momentului din tenis este oferită de Emma Răducanu, campioana de la US Open fiind testată pozitiv la Covid-19. Britanica de origine română  în vârstă de 19 ani se află la Abu Dhabi, acolo unde ar fi trebuit să participe la Mubadala World Tennis Championship. Competiția demonstrativă din Emiratele Arabe Unite este programată în perioada 16-18 decembrie.

Final trist de an pentru puştoaica de 19 ani, care a făcut furori, câştigând US Open 2021, cu zece victorii fără set pierdut, venind din calificări. Emma Răducanu (19 ani, 19 WTA) a avut un sfârşit ratat de sezon, cu trei înfrângeri în cinci meciuri, după finala de la US Open. Iar acum, programul ei de pregătire pentru noul sezon va fi afectat, deoarece a fost diagnosticată cu COVID-19.

„Așteptam cu entuziasm să joc în fața fanilor de la Abu Dhabi, dar sunt nevoită să amân această oportunitate, după ce am fost testată pozitiv la COVID-19. Sper că voi putea să revin pe teren cât mai curând” – Emma Răducanu.

Conform organizatorilor turneului de la Abu Dhabi, Emma Răducanu se află în izolare conform protocoalelor medicale aflate în vigoare. Ceea ce înseamnă că va face Crăciunul singură, departe de familie.
„Emma Răducanu a fost testată pozitiv la COVID-19 și s-a retras din turneu. Emma este în izolare și urmează toate protocoalele necesare. Îi urăm o recuperare rapidă și sperăm să o vedem pe teren în curând”, este comunicatul organizatorilor turneului Mubadala World Tennis Championship.
Locul 19 în ierarhia mondială, Emma ar fi trebuit să joace la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi contra Belindei Bencic, campioana olimpică de la Tokyo. Organizatorii au indicat că sunt în căutarea unei jucătoare de top care s-o înlocuiască pe Răducanu la acest eveniment.
Rămâne de văzut în ce mod i-ar putea afecta actuala situație participarea la Australian Open, competiție care va debuta pe 17 ianuarie 2022.

La turneul de la Abu Dhabi vor reveni după accidentările suferite Rafael Nadal (6 ATP) și Dominic Thiem, câştigătorul din 2020 de la US Open.

Vestea bună e că Răducanu se simte bine, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Redactia

Related posts