Lifestyle Sport Sports Știri 

Majoretele de la Clubul Sportiv Voința Cluj-Napoca premiate la gala 10 pentru Cluj

Sportivele echipei de majorete Eclipse de la Club Sportiv Voința Cluj-Napoca au fost premiate azi la Gala 10 pentru Cluj. Grupele de majorete sunt câștigătoare la toate categoriile.

Primul premiu a fost oferit la categoria Princhideii cetății pentru Grupul de majorete „Eclipse” de la Clubul Sportiv Voința. Următoarele au fost adjudecate la Sport de echipă de către:

Grupele de majorete „Eclipse” de la Club Sportiv Voința din ciclul primar și din ciclul gimnazial

Grupul de majorete „Elite” de la Club Sportiv Voința (ciclul liceal)

Gala de excelenţă „10 pentru Cluj”, ajunsă la a XIII-a ediţie, își propune să aducă în atenția publică, exemple de tineri talentați, creativi, premiați la competiții naționale și internaționale, sau care prin eforturile lor, prin proiectele pe care le realizează fac din orașul nostru cel mai minunat loc în care să te formezi și să crești.

Gala de excelenţă „10 pentru Cluj” este un eveniment cultural-artistic şi educativ, dedicat tinerei generaţii. În cadrul ei, sunt recompensaţi, cu premii şi diplome, cei mai merituoşi tineri clujeni (cu vârsta între 3-18 ani), care au obţinut rezultate deosebite în diverse domenii de activitate.

Premiile sunt acordate anual de către Primăria şi Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul mediului de afaceri clujean şi al unor instituţii locale și europene (Parlamentul European).

În cursul serii de la ora 19:00, fetele au susținut un spectacol de dans în cadrul Târgului de Crăciun din Piața Unirii.

Foto: Dan Tăuțan/Primăria Municipiului Cluj-Napoca

Redactia

Related posts