Concerte Entertainment Internațional Lifestyle Monden Știri World 

In septembrie 2023 Discoteca’90 si Discoteca’80 la Cluj-Napoca

Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din acei ani, din vremurile în care mulți erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvăluiau câte o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau într-o mișcare afectuoasă de dans. Nu-i așa că vi se face dor?

DISCOTECA ‘80 aduce încă o dată, la Cluj, emoția și bucuria muzicii anilor ‘80 și vă propune o nouă călătorie muzicală sub forma unei seri cu cinci concerte live. C.C. CATCHRICCHI e POVERIBAD BOYS BLUERYAN PARIS și KEN LASZLO vă vor încânta cu cele mai îndrăgite piese în cadrul celei de-a 6-a ediții a evenimentului ce va avea loc sâmbătă, 16 SEPTEMBRIE 2023, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca. 

Cu siguranță cei mai mulți dintre voi v-ați construit cele mai frumoase amintiri din tinerețe pe melodii precum „I Can Lose My Heart Tonight” – C.C. CATCH, „Mamma Maria” – RICCHI e POVERI, „You’re A Woman” – BAD BOYS BLUE, „Dolce Vita” – RYAN PARIS sau „1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8” – KEN LASZLO. În 16 septembrie 2023 veți avea ocazia să-i întâlniți pe acești îndrăgiți artiștii de renume internațional, să cântați și să dansați alături de ei. Așa cum v-ați obișnuit deja, în timpul trecerii de la un artist la altul, atmosfera va fi asigurată de un DJ care vă va surprinde cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

În acest an, cu 1 ZI ÎNAINTE, vă propunem încă o seară de nostalgie și distracție; o reîntoarcere în discotecile anilor ’90 cu o primă ediție a evenimentului Discoteca ’90 Cluj: LOU BEGA, LA BOUCHE, CORONA, ICE MC, CAPPELLA, DOUBLE YOU, REDNEX și BELLINI vor concerta vineri, 15 SEPTEMBRIE 2023, la ora 19:00, în aceeași locație, Polivalenta clujeană.

Redactia

Related posts