A reusit sa colaboreze cu cel mai cunoscut saxofonist din Romania ! Vezi ce cantaret de la noi este vorba ! FOTO / VIDEO

 

Cristi Manolea,este un cantaret de pe plaiurile mehedintiului care nu demult a inceput sa colaboreze cu cel mai cunoscut saxofonist din Romania.

In EXCLUSIVITATE pentru starmagazin.ro , cantaretul de muzica populara Cristi Manolea vorbeste despre cariera artistica profesionala dar si cum a inceput colaborarea cu Danut Mersan ” Am ales sa imi culeg tematica  pieselor ce le-am pregatit pentru lumea ce ma iubeste dar in aceelasi timp am ales sa colaborez cu un om cu experienta in muzica noastra ,deobicei uni artisti isi culeg cantecul din zona lor insa eu am ales sa culeg din partea banatului pentru ca si cu cel care am colaborat in aceste piese este un bun cunoscut in artele muzicii banatene si atunci am optat sa fac cateva piese si din partea vecina a zonei ,am pus suflet pe acest proiect minunat care a iesit,multumesc oamenilor care au fost alaturi de mine dar si celui care a avut grija ca proiectul muzical sa iese asa cum mi-am dorit ” a explicat cantaretul de muzica populara Cristi Manolea pentru Star Magazin.

 

Leave a Reply