Andreea Mantea s-a intors din nou la Kanal D ! Va fi noua colega a lui Madalin Ionescu la ”WowBiz ”

Mare surpriza, mare, la WOWBiz! A inceput un nou an, un nou sezon WOWbiz a debutat saptamana aceasta pe Kanal D si surprizele nu inceteaza sa apara. Si in 2016 ti-am pregatit cele mai tari subiecte, mondenitati de prima mana si superexclusivitati explozive!

Madalin Ionescu a moderat singur prima editie din 2016, dar in aceasta seara a prezentat-o pe noua lui colega! Vedeta Kanal D a invitat-o in platou pe cea care ii va sta alaturi seara de seara de-acum inainte, cu care va lua la intrebari celebritatile si alaturi de care va incerca sa afle chiar si cele mai ascunse secrete ale persoanelor publice din Romania. De astazi WOWbiz se imbogateste cu o prezentatoare blanda, dar care poate zgaria rau!

Andreea Mantea, una dintre cele mai indragite vedete de televiziune din tara, a revenit la WOWbiz. Frumoasa bruneta este noua colega de prezentare a lui Madalin Ionescu!

“M-am intors, e un proiect de suflet pentru mine. A fost greu, dar frumos. Am plecat o perioada, dar m-am intors cu tot dragul, din tot sufletul. Abia astept sa ne petrecem serile impreuna”, a spus Andreea Mantea la revenirea la WOWbiz.

Leave a Reply