Cum a fost convinsa Xonia sa pozeze nud in revista cu “iepurasi”! “Nu am crezut niciodata ca voi poza acolo”

xoniaLa scurt timp dupa ce a aterizat din Australia, tara in care s-a nascut si a crescut, Xonia a cunoscut celebritatea in industria muzicala. Viata i s-a schimbat si dupa ce a pozat nud in revista cu iepurasi.
Xonia a povestit pentru Protv magazin ca a lasat Australia pentru Romania pentru ca viata a adus-o aici. Nu regreta schimbarea din simplu fapt ca ii place ce face in prezent.

De cantat s-a apucat de la varste fragede. La 5 ani a intrat la o scoala de canto la solicitarea parintilor. Acolo s-a apucat de dans pentru a-si dezvolta urechea muzicala, despre formarea vocala neputand fi vorba atunci. Abia la 8 ani a debutat in muzica.

Din prezent, Xonia si-a amintit de filmarile la clipul piesei “Remember”. “Am filmat 30 de ore non stop în care am mâncat doar ciocolată. A fost foarte epuizant. Acum trebuia să fiu tristă, acum trebuia să fiu irascibilă, să plâng. Dar totul a meritat! Dar nu pot să uit că aproape am fost muşcată şi lovită de calul pe care l-am folosit în clip”

Intrebata de ce a pozat in Playboy, Xonia a raspuns rapid: “De ce nu?! Nu am crezut niciodată că voi poza în Playboy, până când nu m-au sunat şi mi-au propus. Mi-a plăcut faptul că nu a fost ceva ofensator. Mă simt bine în pielea mea şi cred că a fost o experienţă nouă să fac acest tip de şedinţă foto pe care o voi păstra ca o amintire uimitoare. Oamenii au opinii diferite asupra a ceea ce e bine sau rău, dar la sfârşitul zilei trebuie să faci ceea ce te face să te simţi bine şi ceea ce vrei, fără a ţine cont de ce vor spune oamenii. Nu poţi să mulţumeşti tot timpul pe toată lumea cu alegerile pe care vrei să le faci, iar ăsta nu este un mod de viaţă să faci mereu ceea ce cred alţi că e bine să faci. Pentru mine singura opinie care contează este cea a familiei mele.”

Sursa: CanCan

Leave a Reply