Devoratoarea de manelisti ” face prostitutie ! Vezi cine o da in vileag pe aceasta ” In Germania e dama de companie , in Romania e mare domnisoara ” ! Vezi ce vedeta de la noi o da de gol !

Delia de la Oradea,cunoscuta in lumea mondena ca si protagonista in mai multe show-uri ba cu Nicolae Guta ba cu Liviu Guta .

Noi dezvaluiri ies la iveala despre ” Devoratoarea de manelisti ” pe numele ei Elena, o fatuca care isi doreste cu orice pret sa se remarce dupa cantaretii dar si de vedetele noastre din lumea mondena ,acum o dansatoare de la noi povesteste ca ar fi cunoscut-o la bordel in Germania pe Elena : ” O cunosc pe aceasta fata pe numele ei Elena ,nu am stiut ca a fost iubita lui X si Y  din lumea mondena  am ramas super stupefianta ca am auzit ca asta se da mare si ca desfiinteaza multe vedete si le acuza dar ea sa se vada pe ea ca e prostituata care a muncit cot la cot cu mine sa faca banii acum e mare doamna in Romania si aici in Germania e dama de companie ” a completat Delia de la Oradea ,referitor la scandalul iscat de Elena .

Delia de la Oradea,mai povesteste din cele intamplate in timpul ce alemandoua erau escorte in Germania ” Ce e drept ca Elena facea mii de euro era aleasa de oamnii cu banii,erau zile in care intretineam relatii sexuale si in 3 , o perioada a plecat in Anglia si in Viena pentru ca acolo si-a dorit sa plece sa faca mai multi decat facea aici ” a mai declarat Delia de la Oradea .

Leave a Reply