Divele neconsolate. Au ramas singure si asteapta petitori!

Celebritatile nu le pot avea pe toate. Chiar daca viata lor pare perfecta, in realitate lucrurile nu sunt mereu roz. Divele de la Hollywood au bani, faima, succes, dar le lipseste iubirea. Se pare ca barbatii din jurul lor nu stiu sa le aprecieze, iar motivul pentru care cuplurile de peste ocean se despart este infidelitatea partenerilor. In ciuda eforturilor si a compromisurilor facute, divele din showbiz nu reusesc sa gaseasca barbatul care sa le ofere fericire si iubire.

Rihanna este singura de foarte mult timp. Adevarul este ca dupa ce relatia dintre ea si Chris Brown s-a terminat cu lovituri si amenintari, este firesc ca Ri-ri sa astepte barbatul potrivit, care sa stie sa o iubeasca si sa o aprecieze cu adevarat.

Antrenorul personal a dat-o de gol! Ce nu a vrut Rihanna sa se afle despre dieta si antrenamentul ei

Jennifer Love Hewitt nu a avut niciodata noroc in dragoste. Actrita cu forme pline a trecut prin multe relatii longevive, insa niciuna nu a condus la o casatorie sau la un angajament. Se pare ca diva ii cam sperie pe barbati.

Demi Moore este singura dupa ce casatoria ei cu Ashton Kutcher s-a terminat subit. Actorul nu a mai rezistat si a cazut prada tentatiei care il tot bantuia de cativa ani. Ashton i-a fost infidel lui Demi, iar acum cuplul se afla in plin proces de divort.

Kim Kardashian este singura si disponibila, pentru ca divei nu i-a placut statutul de femeie maritata. Dupa ce toata presa a vuit in legatura cu nunta ei si dupa ce s-a asigurat ca ceremonia religioasa va aparea pe toate posturile de televiziune existente, Kim a hotarat ca nu ii place sa fie casatorita si a divortat. 72 zile a rezistat mariajul cu Kris Humphrie.

Katy Perry a divortat recent de Russell Brand. Fata cu parul albastru pare pregatita pentru o noua relatie, dar pana la noi vesti, Katy Perry este singura.

Se zvoneste ca Demi Lovato  a inceput o relatie cu Logan Henderson, pentru ca cei doi au fost fotografiati in timp ce se sarutau la un eveniment. Ei bine, pana se confirma stirea, Demi Lovato se inscrie cu succes in categoria fetelor singurele.

Un alt divort anuntat cu surle si trambite este cel dintre Heidi Klum si Seal, care s-au despartit dupa sapte ani de casnicie. Desi au un copil impreuna, fiecare a decis sa o ia pe alt drum.

 

Sursa: Acasa

Leave a Reply