EXCLUSIV ! Andreea Tonciu il face K.O. , pe cantaretul de muzica populara Marius Baldovin ! ” Nu ma pun cu el pentru ca niciodata nu o sa ajung ca el ” ! VEZI CE REPLICI DURE SI-AU DAT CEI DOI

Cantaretul de muzica populara ,Marius Baldovin a vorbit pentru un tabloid monden din Romania despre a doua sarcina care  manechinul Andreea Tonciu si-a anuntat-o de cateva saptamani bune ,Baldovin a postat pe contul lui de socializare un mesaj dur in care o critica pe Tonciu ” ” Am vazut acum cateva saptamanii bune ca domnisoara Tonciu ar fi pentru a doua oara gravida ,pe bune ? cand ea nu are niciun leu in buzunar , din ce bani traieste aceasta impertinenta din alocatia fetitei pe care o ia in fiecare luna , cum e posibil asa ceva sa susti si sa minti cu nerusinare ca mai faci un copil doar de dragul de a te promova si de a te uita lumea sa mai castigi cativa banii si tu din reclamele false  ,pacat de cine te-a luat pentru ca tu nu meriti sa fi ajutata ”  a comentat cantaretul de muzica populara ,Marius Baldovin .

Contactata de site-ul starmagazin.ro , Andreea Tonciu( Niculescu ) , a comentat despre ce a spus Baldovin,bruneta nu sa putut stapani si i-a declarat razboi cantaretului de muzica populara ” Nu ma pun cu el niciodata pentru ca nu o sa ajung ca el ,fiecare  avem dreptu de a comenta ,insa nu toti suntem suntem perfecti se pare ca acest baiat are o problema la mansarda si cred ca trebuie sa se duca neaparat la spital pentru a rezolva problema cat mai repede  ”  a declarat Andreea Tonciu pentru Star Magazin.

Leave a Reply