EXCLUSIV ! Un cantaret de la noi da de pamant cu o celebra cantareata de la noi dupa ce a prestat de 1 Decembrie ! VIDEO

E cunoscut , e faimos in lumea muzici populare si a cucerit o tara intreaga cu glasul lui dar a si sprijinit foarte multi interpretii de muzica populara  la inceput de cariera artistica profesionala .

Ei,bine…este vorba de nimeni altu , Marius Baldovin cunoscut ca si cantaret de muzica populara dar si realizator TV de emisiuni folclor care  da de pamant cu celebra cantareata de muzica usoara dupa  ce aceasta a prestat de 1 DECEMBRIE la Targu Jiu .Baldovin a postat pe langa filmarea pe care a facut-o si un mesaj drastic la adresa cantaretei INNA care a fost invitata sa cante la Targu Jiu de a canta si de a aprinde luminitele ” Sincer , puteti sa ma judecați sau cum o faceti mereu de a ma critica . Astăzi de 1 DECEMBRIE la Târgu Jiu de Ziua Națională a României a concertat INNA . Nu sunt un profesor sa predau lecții dar am ureche muzicală . Vreau sa va spun că astăzi am rămas atât de impresionat de prestația Innei pe ce banii merge ea si din cate am înțeles cu banii grei a venit sa concerteze in Târgu Jiu . Nu tu relație cu public nu tu joc scenic …Impresionat domnule primar Marcel Romanescu …pentru aducerea Innei la Târgu Jiu . Am filmat toată prestatia ei timp de 55 minute ..Luati si vizionati.Asa cum v am spus nu sunt un profesionist dar am ureche muzicală . …ce înseamnă să ai banii si sa arunci in a te promova atât pe TV cat si realizarea videoclipurilor pe care ea le face ,le sucește mințile la tineret și uite așa devin fanii ei si o îndrăgesc ca artista. Jalnic prestația ei artistică dar și relația cu publicul țintă care o iubește .Nu tu comunicare permanentă nu a avut .O sa imi spune-ti cine sunt eu de o critic sau de ce o criticam,faptul ca banii de la stat ii dam ei ? Pentru ce ! Cand se putea sa faca ceva de ei sau sa il aduca pe Fuego sau Cornel de la VUNK care ei chiar au ce arata  ” a scris Baldovin pe reteaua de socializare . 

 

VIDEO : 

CONCERT : INNA la Ziua Națională a României la Târgu Jiu .

Publicată de Marius Baldovin pe Sâmbătă, 1 Decembrie 2018

 

Leave a Reply