O vedeta cu pretenti!Vezi cati bani a cerut Luciu sa pozeze pentru a saptea oara in Playboy!

nicoleta_luciu_vertu_ascent      Reusind sa revina la formele de invidiat cu care nea incantat in telenovele la mai putin de un an de la nastere tripletilor , Nicoleta pare sa se bucure de un adevarat succes . 

Nicoleta Luciu a pozat in Playboy de sase ori si, surpriza, mai vroia sa o faca inca odata! Insa, nu pe o suma modica, asa cum se obisnuieste in ultimul timp, ci pe …15.000 de euro! Din pacate, cerintele nu i-au putut fi indeplinite de conducerea publicatiei, asa ca, negocierile au intrat, initial, in impas, apoi au fost sistate definitiv!

  “Nicoleta a avut oferte sa faca din nou pictoriale in Playboy, si chiar a fost tentata sa accepte, insa nu pe gratis, ci in conditiile impuse de ea! A cerut in jur de 15.000 de euro, bani cash, nu din evenimentele revistei, asa cum se practica in ultima perioada! Degeaba i-au explicat oamenii ca nu mai sunt vremurile in care sa platesti regeste doar pentru poze, Nico a fost pe pozitie si a negociat la sange totul! Dupa o runda de discutii, se parea ca se va ajunge la un consens, dar cum Luciu nu s-a abatut de la doleantele ei, s-a sistat orice discutie, iar acum nu se mai pune problema unui pictorial in publicatia pentru adulti!”, a povestit o apropiata a vedetei!

Leave a Reply