Reactia cantaretului ,Marius Baldovin dupa moartea Denisei : ” A luat un inger sus la el ”

Cantaretul de muzica populara ,Marius Baldovin a oferit un INTERVIU pentru site-ul GazetaMondenaTV.ro, referitor la tragedia neplacuta in lumea muzici ” E dureros sa iti pierzi prieteni care iti sunt cu adevarat alaturi dar mai ales sa iti pierzi persoanele dragi,e cumplit ceea ce se intampla,astazi am sunat-o pe buna mea prietena Cornelia sa imi spuna daca este adevarat si asa este a murit de dimineata la orele 08:00 , e cumplita durerea mai ales pentru familie ,a lasat in urma numai lacrimi si durere ” a declarat Baldovin pentru GazetaMondenaTV.ro

 

Cantaretul a mai postat si pe contul de socializarea durerea pe care o are pentru Denisa Manelista ” Offff,doamne nu pot sa cred ce e viata asta ….Nu pot sa cred nici la ora actuala ca ai plecat in ceruri .De doua ori ne-am intalnit …odata pe holurile trustului Antena 1 , odata la studio .Mi-ai parut o fata desteapta si inteligenta.Sper ca acolo sus sa fi asezata in dreapta lui Dumnezeu si sa ne veghezi de acolo de sus. Condoleante familiei . Ai fost si vei ramane regina muzici de petrecere pentru noi .Dumnezeu sa te ierte  ” a scris Marius Baldovin pe contul de socializare .

Denisa Răducu, cunoscută publicului larg sub numele de Denisa Manelista, a încetat din viață la doar 27 de ani. Cântăreața de manele a pierdut lupta cu boala cumplită care o măcina de luni bune.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi s-a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Ce spunea artista despre boala ei:

„Am văzut totul. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult o să se oprească totul. Am văzut câtă lume mă iubește, am primit mii de mesaje. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine și eu sunt foarte optimistă.

 

sursa : gazetamondenatv.ro

Leave a Reply