Televiziunea Gazeta Mondena,emite in toata Romania

Televiziunea Gazeta Mondena se pregăteşte pentru emisia în rezoluţie High Definition. În această primăvara, ca un prim pas, a efectuat tranziţia la formatul 16:9.

“Trecerea la 16:9 din primăvară a fost doar un prim pas dintr-un proces de transformare şi rebranding total. Din decembrie am început testele în HD 720P pe transmisia online, urmează testele în 1080. Am avut nevoie de această tranziţie pentru a putea realiza o arhivă de emisiuni HD. În ianuarie, cel mai probabil, campania de rebranding se va finaliza, iar Gazeta Mondena TV  se va transforma în GMTV . De atunci vom transmite semnal HD în MPEG4, atât către satelit, cât şi către operatorii de televiziune prin cablu care sunt dispuşi să ne preia la aceasta calitate. Bineînţeles, rebranding-ul va însemna şi o schimbare semnificativa a grilei de programe”, a precizat Gazeta Mondena TV .

“Deja se lucrează la noul platou din Centrul Vechi , care va fi dotat cu camere şi echipamente Full HD. Pe satelit şi cablu emitem in continuare in SD 576i MPEG2, dar suntem in discuţii avansate cu operatorii de cablu pentru trecerea la HD in MPEG4. E posibil sa efectuăm trecerea tot în doua etape, mai întâi 720p şi apoi 1080”, a mai precizat televiziunea Gazeta Mondena  pentru HD Satelit.

 

Televiziunea Gazeta Mondena este infiintata in anul 2012 ca si televiziune de muzica populara dar si de emisiuni de divertisment.Se poate receptiona pe cablu RCS-RDS .

Leave a Reply